Servicekwaliteit Mystery Shopping Bedrijf

Kwaliteit van service Coyle Hospitality Group (“CHG”) is een internationaal mystery shopping bedrijf (ook mystery gast, mystery klant, of hospitality spotter service genoemd) dat sinds 1996 meer dan 25,000 gastenservice inspecties heeft uitgevoerd voor hotels, restaurants, en spa’s over de hele wereld. CHG biedt hospitality kwaliteitsgarantie oplossing aan in Azië, Europa, Afrika, Australië, alsmede Noord- en Zuid-Amerika.

CHG, specifiek gericht op de hospitality industrie, is een hotel quality assurance partner waar managers van spa’s, restaurants, en hotels op kunnen vertrouwen voor het samenstellen van een performance monitoring programma dat werkt, en tegen een aantrekkelijke prijs.

Wij zijn Coyle Hospitality

Coyle Hospitality Group, actief sinds 1996, werd opgericht door Jim Coyle, afgestudeerd aan Cornell University Hotel School. De missie van de Coyle Hospitality Group is eenvoudig: Het aanbieden van hoogwaardige mystery shopping en kwaliteitsgarantie tools aan upscale hospitality bedrijven. Ons doel is om samen te werken met hotels, restaurants, en spa’s die groot belang hechten aan servicekwaliteit en ze daarmee een nog sterkere concurrentiepositie te geven. Dit is mogelijk als bedrijven gebruik maken van een mystery shopping service die uitsluitend gericht is op hun bedrijfstak.

CHG’s team heeft samengewerkt met en servicekwaliteit beoordelingsprogramma’s ontwikkeld voor een aantal van de meest bekende hotels en restaurants in de wereld. Geen hotel, spa, of restaurant is te groot of te klein.

Ervaren kwaliteitsbeoordelers evaluators zijn overal ter wereld gestationeerd, hetgeen betekent dat CHG snel en flexibel kan optreden terwijl de kosten voor de cliënt laag blijven.

Guest Satisfaction Inspectie Hoe werken Guest Satisfaction Inspecties

Samenstellen van Performance Monitoring Onderzoek

Om te beginnen luisteren wij naar u. Vervolgens ontwerpen wij een op u toegesneden formulier en programma die uw visie in bruikbare, duidelijke hospitality kwaliteitsstandaards communiceert. Dit wordt uw specifieke formulier en wordt niet met andere klanten gedeeld.

performance monitoring

Gastenservice Inspectie

Kwaleitsbeoordelers brengen een discreet bezoek aan uw bedrijf, en gedragen zich als een normale gast, terwijl ze alle diensten van uw hotel, restaurant of spa gebruiken en evalueren. Mystery customers vergaren informatie, en gebruiken de CHG’s hoogwaardige methodes om een op uw eisen gericht, objectief en gedetailleerd rapport op te stellen.

Servicekwaliteit Rapporten

Kwaliteit van service rapporten zijn uiterst gedetailleerd en bieden een helder beeld van het functioneren van uw bedrijf vanuit het perspectief van de klant.

Hospitality Kwaliteitsgarantie hotel best practices Uw rapporten worden online opgeslagen in een beveiligde en speciaal ontworpen database. Uw managers kunnen met een paar muisklikken het rapport 24 uur per dag oproepen, printen, emailen, of de database raadplegen. Het enige wat u nodig heeft is een browser. De rapporten zijn waardevol voor zowel onafhankelijke bedrijven als voor bedrijven met meerdere vestigingen en brands. Geen papieren rapporten meer die stof verzamelen, de “best practices” van uw hotel zijn gecatalogiseerd en online beschikbaar.

Begin vandaag

Als u overweegt gebruik te maken van een mystery shopper, dan raden wij u aan een partner te kiezen die net zo toegewijd is aan de hospitality industry als u zelf bent. U zult ontdekken dat Coyle Hospitality Group de tijd neemt uw doelstellingen te begrijpen, en u op dezelfde manier van dienst zal zijn waarop u uw gasten van dienst bent.

Is het niet tijd voor een upgrade?

Voor meer informatie of een demonstratie van onze diensten kunt u contact met ons opnemen door hierte klikken.

© 2024 Coyle Hospitality Group. Reproduction of any material without written authorization is strictly prohibited.

Log in with your credentials

Forgot your details?